Текстотека

Придобивки од NO(nitric oxide) суплементите

N.O. суплемент има инстант дејство, ги пумпа мускулите, ја зголемува издржливоста, чувството на сила и го намалува заморот при вежбањето, поради што е омилен меѓу спортистите. Делува така што го забрзува протокот на крв и мускулите во мускулите и постигнува поефикасна распределеност на хранливите состојки. Во исто време, ги шири крвните садови и го намалува крвниот притисок.

Сите се земаат дваесеттина или четириесет минути пред вежбањето и се наменети за брзо постигнување на ,,напумпани,, мускули, подобра искористеност на гликозата, брзо закрепнување по тренинг и за подобро изразување на експлозивните напори.

Придобивки од N.O. суплементите се:

1) Зголемена енергија

2) Помага при топење на маснотии

3) Помагаат и при опоравување после тренингот

4) Подобрени фокус и концентрација во теретана

5) Подобро мускулно пумпање

6) Зголемена издржливост

 

N.O. производ кој ќе ги оствари овие придобивки!

https://hardcoreshop.mk/shop/pump-kick-450-g/

 

 

 Статиите објавени на hardcoreshop.mk се од информативен карактер и не се приспособени во зависност од индивидуалните потреби. За да употребувате одредена диета или суплементи консултирајте се со вашиот доктор или нутриционист.