ПРАВИЛА И УСЛОВИ ЗА КОРИСТЕЊЕ НА LOYALITY POINTS

  • Задолжителна е регистрација и креирање на профил со која автоматски добивате 1000 поени или 100 денари
  • Со купување на производи од онлајн продавницата на www.hardcoreshop.mk добивате поени, кои се собираат на вашиот профил и може да ги искористите на наредно купување како попуст !
  • Поените не може да се користат за производи кои се на акција во категоријата Хардкор Понуди
  • Начин на користење на лојални поени: Одберете производи и ставете ги во кошничка, во кошничка ке добиете информација колку поени имате и дали истите сакате да ги искористите
  • Поените се валидни 120 дена од моментот на добивање
  • Минимум нарачка за користење на поените е 500 денари