Текстотека

4 потези до масивен трицепс!!!

Вежба 1 – Трицепс Потисок

4 серии по 15-20 повторувања

Вежба 2 – Разбој Со Додадена Тежина

3 серии по 8-12 повторувања

Вежба 3 – Француски Потисок

3 серии по 8-12 повторувања

Вежба 4 – Екстензија Над Главата

3 серии по 8-12 повторувања

 

Производ кој ќе ви го овозможи најдоброто трицепс пумпање во вашиот живот: 

https://hardcoreshop.mk/shop/pump-kick-450-g/