Девојки и протеини, најчесто поставувани прашања…

Напишано од Христина Марковска професионален фитнес тренер Девојка. Вежба, сака да качи мускулна маса/сака да намали телесни масти, чита на интернет за whey протеин. После секоја нова прочитана информација, следат

Сподели:
Повеќе
Остави коментар