ИСПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА

Слободно пишете ни во секое време ! Нашите оператори ќе се погрижат да ви одговорат што е можно поскоро.

Вашето име (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Предмет

Вашата порака


Нашата адреса

Moша Пијаде бр.1 (наспроти брза помош)
Стара Чаршија – Битола 

Работно време

  • Понеделник: 10:00 – 20:00
  • Вторник: 10:00 – 20:00
  • Среда: 10:00 – 20:00
  • Четврток: 10:00 – 20:00
  • Петок: 10:00 – 20:00
  • Сабота: 10:00 – 18:00
  • Недела: Затворено
Сподели: