Текстотека

Најмоќната BCAA на пазарот!!!

Повеќе за производот и зошто ви е потребен:

GOLD CORE LINE BCAA HIGH SPEED е амино киселина со разгранет ланец во комбинација со бета-аланин и L-цитрулин. GOLD CORE LINE BCAA HIGH SPEED содржи L-леуцин, L-валин и L-изолеуцин во сооднос 2: 1: 1 кој е оптимален за телото, исто така содржи и бета-аланин и цитрулин малат кои помагаат при издржливост и мускулно пумпање.

Главни бенефиции:

1) Зголемена издржливост (beta alanine)

2) Зголемено мускулно пумпање (citruline)

3) Зголемена протеинска синтеза

4) Одлична растворливост

5) Брзо се апсорбира во телото

 

Како се користи: 2 дози (10г) во 300мл вода. Производот се користи 2 пати на ден. На денови кога тренирате првата доза 30 мин пред тренинг, втората веднаш после тренинг. На денови кога не тренирате првата доза на сабајле, втората доза помеѓу оброци.

Каде да се купи: Производот е достапен во Хардкор Шоп и нивните дистрибутери.

Телефон за контакт: +389(0) 78 362 092