Хардкор Шоп веќе 13 години е лидер во квалитет и увоз на премиум брендови на македонскиот суплемент пазар. Нашата фирма станува препознатлива по квалитетот на своите производи, овластената дистрибуција, учество на Македонски, Европски и Светски бодибилдинг натпревари и поддршка за голем број Македонски аматерски и професионални спортисти.

Хардкор Шоп Дооел е официјален увозник и дистрибутер за Македонија за брендовите: Trec Nutrition, Scitec Nutrition, BioTechUSA, Yamamoto Nutrition, Universal Nutrition, Animal, Applied Nutrition, Nutrend, Cellucor, XTEND, Optimum Nutrition, BSN, Healthyco, Galvanize Nutrition, Samurai Shadow, Pure Gold Nutrition, Power System, Gorilla Wear, InsportLine.

Квалитет и лојалност пред се !!!

 

Хардкор Шоп ДООЕЛ
Адреса: Моша Пијаде бр.1 , 7000 Битола

ЕМБС: 6633978
ДБ: 4002010520212