Текстотека

Изградете класичен “V” облик

Сите сакаат V-облик , мала половина, широки раменици, но за остварување на таа цел треба да започнете со латовите. Раширете ги што е можно повеќе.

Овај тренинг ќе ви помогне да го добиете тој “V” облик на телото и да постигнете совршен затегнат изглед.

1.Пулдаун(влечење) со јаже на сајла + Кревање на вратило
3 серии по 8 повторувања

2. Мртво кревање
4 серии по 8-10 повторувања

3.Веслање на машина за грб
4 серии по 10 повторувања

4. Веслање на сајла со тесен фат
3 серии по 15 повторувања

5. Веслање со тегови на коса клупа
4 серии по 8 повторувања

*  Статиите објавени на hardcoreshop.mk се од информативен карактер и не се приспособени во зависност од индивидуалните потреби. За да употребувате одредена диета или суплементи консултирајте се со вашиот доктор или нутриционист