Текстотека

5 потези до масивни рамена!!!

Рамената ви се една од најзабележливите физички карактеристики. Луѓето можат веднаш да препознаат дали имате развиени рамена или не, без разлика дали носите алишта или не. Ако вашите ракави не се доволни полни, направете нешто во врска со тоа! Овие пет потези ќе ви помогнат да изградите масивни раменици!

Вежба 1 – Арнолд Прес

4 серии по 15 повторувања

Вежба 2 – Странично Подигнување На Сајла

4 серии по 10-12 повторувања

Вежба 3 – Прес На Смит Машина

4 серии по 10 повторувања

Вежба 4 – Обратно Летање На Машина

3 серии по 15 повторувања

Вежба 5 – Странично Подигнување Седнати На Клупа

3 серии 10-12 повторувања

 

* Статиите објавени на hardcoreshop.mk се од информативен карактер и не се приспособени во зависност од индивидуалните потреби. За да употребувате одредена диета или суплементи консултирајте се со вашиот доктор или нутриционист.