Текстотека

5 потези до масивни гради!!!

Речиси секој човек во теретана гладува за поголем, поширок, посилен граден кош. Градењето на градите не е лесно, но тоа не мора да биде комплицирано. Овај тренингот содржи само пет главни вежби, но тоа е токму она што ви треба за да изградите масивни гради.

Вежба 1 – Прес На Коса Клупа Со Еднорачни Тегови

3 серии по 10-12 повторувања

Вежба 2 – Развлекување На Коса Клупа Со Тегови

4 серии по 12 повторувања

Вежба 3 – Бенч Прес На Смит Машина

3 серии до мускулен одказ

Вежба 4 – Развлекување На Машина

2 серии по 15 повторувања

Вежба 5 – Развлекување Со Тег

2 серии по 15 повторувања

 

* Статиите објавени на hardcoreshop.mk се од информативен карактер и не се приспособени во зависност од индивидуалните потреби. За да употребувате одредена диета или суплементи консултирајте се со вашиот доктор или нутриционист.