Текстотека

НАЈМОЌНИОТ СТИМУЛАНС ЗА ТЕСТОСТЕРОН!!!

Повеќе за производот и зошто ви е потребен:

TESTOXX е додаток составен од растенија на кој е додаден и цинк, што природно го зголемува нивото на тестостерон и ја подобрува регенерацијата.

Редовно земање TESTOXX може да ја подобри рекомбинацијата на телото со зголемување на губење на маснотиите и добивање на мускулна маса. Адаптогените во TESTOXX ќе го подобрат расположението и намалат стресот.

Главни бенефиции:

1) Зголемено производство на тестостерон

2) Намален стрес

3) Зголемена мускулна маса

4) Подобро расположение

Препорачана доза: 1 доза е 1 капсула, користете 2 дози дневно 30 мин. после оброк со 300мл вода или течност по ваш избор. Производот не го користете повеќе од 3 месеци.

Каде да се купи: 

Производот наскоро ќе биде достапен за продажба во Хардкор Шоп и нивните дистрибутери.