ZMA® употреба и бенефиции Остави коментар

By Христина Марковска

ZMA за 30% повеќе тестостерон и хормон за раст.
Производ кој има уникатен систем на елементите – цинк и магнезиум – хелатни форми со амино киселини и витамин Б6. Тоа е природна нестеродна анаболна и антиоксидантна формула.
Магнезиумот и цинкот се користат од страна на телото при интензивни физички активности и вежби. ZMA често е употребуван од страна на спортистите со цел да им помогне да ја зголемат мускулната сила и излачувањето на анаболните хормони. Според направените испитувања се тврди дека оваа комбинација на Mg+Zn+B6 го зголемува тестостеронот и хормонот за раст за околку 30%. Цинкот е главен катализатор за производство на тестостерон.

Најдобар временски термин за употреба на ZMA е навечер пред спиење

Наша препорака оригинална и патентирана ZMA® на Trec Nutrition

Tерминот ZMA® е дозволен за употреба само во случај кога се користат најквалитетните патентирани состојки Цинк, Магнезиум и Б6

Сподели:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *