Текстотека

ПРОИЗВОД КОЈ ЌЕ ГИ ОДНЕСИ ВАШИТЕ ТРЕНИНЗИ НА ДРУГО НИВО!!! ShuraKHAN®

Yamamoto® Nutrition ви го претставува ShuraKHAN®.

 Повеќе за производот и зошто ви е потребен:

Yamamoto® Nutrition ShuraKHAN®. Тоа е додаток во исхраната со креатин, амино киселини, екстракт од репка и витамини погодни за спортски лица кои се вклучени во физичка активност.

Yamamoto® Nutrition ShuraKHAN® Несомнено е еден од врвните производи на пазарот. Комбинација на технологија и активни состојки од највисок квалитет уникатен во својот вид! Всушност, креатинот ги зголемува физичките перформанси во случај на активности во кои треба да извршуваме повторување, со висок интензитет и се краткотрајни (корисен ефект се добива со дневно внесување на 3 g креатин како што има во ShuraKHAN ).

Производот, исто така, обезбедува пропионил L-карнитин, 5g дневна доза на BCAA (Kyowa® Quality), AAKG, бета аланин, таурин и дипептид L-аланил L-глутамин (SustamineTM).

Конечно, екстрактот од репка има антиоксидантна функција, додека фолна киселина и витамин Б6 придонесуваат за намалување на заморот. Единствена формулација од ваков вид, која се се состои од неколку активни состојки кои работат во синергија меѓусебно и даваат резултат надвор од нормалата.

За оние кои бараат производ пред тренингот, се во едно, енергија, анти-катаболичен, мускулно пумпање, ShuraKHAN® Несомнено е вистинскиот избор!

 Главни бенефиции:

1) Го намалува заморот

2) Зголемена енергија

3) Прави хидратација на мускулите

4) Екстремно мускулно пумпање

5) Дневна доза на креатин

6) Содржи БЦАА (KyowaQuality®)

 

Препорачана доза: 3 мерици(17,6g) во 150-200мл вода 20-30 минути пред тренинг.

 

Каде да се купи:

Производот е достапен за продажба во Хардкор Шоп и нивните дистрибутери.

Телефон за нарачки: +389(0) 78 362 092