Текстотека

ПРОИЗВОД КОЈ ЌЕ ГИ ОБНОВИ ВАШИТЕ ЗГЛОБОВИ!!! Yamamoto Flex FORMULA достапен во продажба!!!

Повеќе за производот и зошто ви е потребен:

Yamamoto® Nutrition Flex FORMULA е комплексна формула од 4 состојки, првенствено дизајнирана да придонесе кон физиолошкото формирање на сврзното ткиво (Manganese) и да придонесе подобра функционалност на зглобовите(Boswellia).

Го содржи добро познатиот и широко употребуван гликозамин сулфат и хондроитин сулфат.

 Главни бенефиции:

1) Намалена болка во зглобовите

2) Го обновува ткивото на зглобовите

3) Цврсти коски

4) Ги одржава зглобовите во топ форма

5) Паковање за 30 дена

Препорачана доза: 2 таблети на ден со вода или течност по ваш избор.

Каде да се купи:

Производот е достапен за продажба во Хардкор Шоп и нивните дистрибутери.

https://hardcoreshop.mk/shop/yamamoto-flex-formula-60-caps/

 

Телефон за нарачки: +389(0) 78 362 092