Текстотека

Наполнете ги ракавите од вашите алишта со овај тренинг за раце!

Целиот тренингот треба да трае околу 60 минути, во зависност од должината на периодот на одмор. Предлагаме да се одмори некаде од 30 секунди до 2 минути помеѓу суперсретите. Ќе сакаш секоја секое повторување да биде битно, одберете идеална тежина.

 

Вежба 1 – Суперсерија Бицепс Превиткување На Кабел + Трицепс Екстензија

1 серија по 30 повторувања на секоја вежба

 

Вежба 2 – Суперсерија Бицепс Превиткување Со Тегови + Лежечка Трицепс Екстензија

4 серии по 12-15 повторувања

    

Вежба 3 – Суперсерија Хамер Превиткувања + Екстензија За Трицепс Над Глатава На Кабел

4 серии по 12-15 повторувања

Вежба 4 – Суперсерија Машина За Бицепс + Трицепс Екстензија

4 серии по 12-15 повторувања

Вежба 5 – Суперсерија Бицепс Превиткување Со Шипка + Разбој Со Тежина

4 серии по 15 повторувања

 

Суплементи за експлозивно пумпање во овај тренинг:

https://hardcoreshop.mk/shop/blade-no-beast-1000-g

 

https://hardcoreshop.mk/shop/creatine-beta-alanine-300-gr/

 

Статиите објавени на hardcoreshop.mk се од информативен карактер и не се приспособени во зависност од индивидуалните потреби. За да употребувате одредена диета или суплементи консултирајте се со вашиот доктор или нутриционист.