Текстотека

AminoBol – Квалитетот на KyowaQuality® и Sustamine®!!!

Повеќе за производот и зошто ви е потребен:

AminoBol е BCAA (KyowaQuality®) во сооднос 8: 1: 1, особено погоден за дополнување на исхраната на спортистот.

Производот е збогатен со дипептид L-Alanyl-L-Glutamine (Sustamine®) и витамини кои придонесуваат нормален енергетски метаболизам (витамин Б1) и за намалување на замор(витамин Б6) и калиум кој придонесува психолошка мускулна функција.

Yamamoto® Nutrition користи само 100% KyowaQuality® Sustamine®. АминоБол® исто така содржи алкализирани минерали како што се натриум цитрат и калиум цитрат.

Брендот KyowaQuality® (KQ) е составен од широк спектар на ултра-чисти амино киселини и сродни соединенија обезбедени од Kyowa Hakko BIO Co. LTD. Глобален лидер со повеќе од 60 години искуство и репутација за строга проверка на квалитетот.

Со својата иновативна технологија за ферментација, развиена низ годините, KyowaQuality® стана доверлив пионер во областа на здравството.

 КВАЛИТЕТ НА ПРВО МЕСТО

Брендот KyowaQuality® обезбедува постојано чисти и квалитетни производи, изградувајќи 60 години искуство KyowaQuality®. Обезбедувањето на квалитет е суштината на брендот KQ. AminoBol® е софистицирана формула за пред тренинг со внимателно избрани активни состојки.

Не можете да знаете што би можело да стори за вас додека не го пробате!!!

Мешавината AminoBol® обезбедува врвни состојки, уникатни во својата област и со докажан квалитет.

Главни бенефиции:

1) Зголемена протеинска синтеза

2) Помалку маснотии, повеќе мускули

3) Енергија

4) Зголемена издржливост

5) Брзо опоравување

6) Хидратација на мускулите

 

Препорачана доза: 1.5 мерица (7г) во 80мл вода или течност по ваш избор 20-30 минути пред тренинг.

Каде да се купи:

Производот е достапен за продажба во Хардкор Шоп и нивните дистрибутери.

https://hardcoreshop.mk/shop/yamamoto-aminobol-300-gr/

 

Телефон за нарачки: +389(0) 78 362 092