Текстотека

15 ДНЕВНА ПРОГРАМА ЗА ПРЕКРШУВАЊЕ НА ПЛАТО ДЕН 8/РАЦЕ

Совет на денот:

 

Пробајте поголем дел од вашите јаглехидрати да ги внесете за време на доручекот, оброкот пред тренинг и оброкот после тренинг. Избегнувајте ги јаглехидратите касно во денот и касно навечер.

 

 

 

ДЕН 8/РАЦЕ

 

Вежба 1 – Екстензија На Сајла Со Јаже

 

4 серии по 16,14,12,10 повторувања

 

 

 

Вежба 2 – Екстензија На Сајла Со Права Шипка

 

4 серии по 16,14,12,10 повторувања

 

 

 

Вежба 3 – “Dips” На Справа Трицепс Верзија

 

4 серии по 16,14,12,10 повторувања

 

 

 

Вежба 4 – Машина За Бицепс

 

4 серии по 16,14,12,10 повторувања

 

 

 

Вежба 5 – Стоечко Превиткување За Бицепс На Сајла

 

4 серии по 16,14,12,10 повторувања

 

 

 

Вежба 6 – Стоечко Превиткување За Бицепс На Сајла Со Јаже

 

4 серии по 16,14,12,10 повторувања

 

 

 

Суплементи кои ке ви поможат за овај тренинг :

https://hardcoreshop.mk/shop-5/aakg-mega-hardcore-120-caps/

https://hardcoreshop.mk/shop-5/beta-alanine-300g/

https://hardcoreshop.mk/shop-5/creaz-500g-powder/