Текстотека

Протеински барови

Хранливи и ефективни

Ако сте сериозни во врска со пакување на повеќе мускулна маса, дефинитивно ќе сакате да размислите да употребите протеински барови. Добивањето калории и протеини неопходни за градење на мускулите и спречување на катаболизмот е тешко, но протеинските барови се тука за да ви дадат квалитетни состојки кои можете да ги користите за да продолжите со остварување на вашите цели!

Изберете еден од нашите високо калорични протеински барови, бидејќи тие ви помагаат да додадете дополнителни калории, јаглехидрати и протеини кои се важни кога сакате чиста маса. Протеинските барови за градење на мускулите се одлични опции за да имате помеѓу вашите редовни оброци или кога имате пауза и сакате со нешто да уживате. Чувајте го вашето тело со состојки за да можете да продолжите со додавање на масата и постигнување на целите!

 

Брз извор на енергија

Без разлика дали сте спортист за издржливост или некој кој води зафатен начин на живот, има доволно енергија за да го поминете денот може да биде предизвик. За среќа може да ја задржите внатрешната батерија наполнета со нашите енергетски протеински шипки.

Енергетските протеински барови се брзи, преносливи и лесни на стомакот. За разлика од обичните енергетски барови, енергетски протеински барови имаат дополнителна корист од содржината на протеини, што го прави бар повеќе заоблен и комплетн, овозможувајќи ви да употребувате јаглехидрати, калории и протеини за вашите високи енергетски потреби.

Најдобри протеински барови на нашиот пазар:

Booster Protein Bar 100 gr

Matrix PRO 32

 

 

Статиите објавени на hardcoreshop.mk се од информативен карактер и не се приспособени во зависност од индивидуалните потреби. За да употребувате одредена диета или суплементи консултирајте се со вашиот доктор или нутриционист.