Начини на плаќање
Постојат два достапни начини на плаќање за онлајн нарачки:
– во готовина при достава
– со платежна картичка при креирање нарачка

Плаќање со кредитни картички
На веб страната е можно еднократно плаќање со дебитни картички од (MasterCard, VISA и Maestro)

Плаќање при достава
Плаќање при достава се врши само со готовина. Не може да се плати со платежна картичка ако одберете опција плаќање при достава.

Трошок за достава
Трошокот за достава се плаќа на врата при испорака на пратката за нарачки платени со платежна картичка или во готовина при достава.

Безбедно онлајн плаќање
Сите нарачки платени со картичка се процесираат преку HalkBank Payment System. Плаќањето е безбедно и нашиот систем не зачувува информации од вашите платежни картички како број, пин и слично.