Текстотека

7 ЕСЕНЦИЈАЛИ ЗА ВАШАТА ТОРБА ЗА ВО ТЕРЕТАНА

 

  1. Шејкер

Торбата за во теретана не е целосна, освен ако не содржи квалитетен шејкер. Можете да го користите за сите ваши потреби за освежубање. Тоа може да ги држи вашите пред-и интра-тренингот додатоци, вода или други напитоци.

 

  1. Крпа

Потењето е нормално, особено во теретана! Но никој не сака да сети во вашата пот. Имајте крпа со вас за да ја избришете опремата одкако ке завршите со вашата серија.

 

  1. Слушалки

Повеќето луѓе ја наоѓаат музиката неверојатно мотивирачка, но таа мора да биде вашата музика. Вашиот личен избор ќе даде подобри резултати доколку не ви се допаѓаат песните во вашата теретана. Користете го вашиот телефон или MP3 плеер и спакувајте некои слушалки.

  1. Маица

Секогаш треба да имате при себе резерва маица за после вашиот тренинг, претпоставувајќи дека ќе бидете испотени.

 

  1. Бодибилдинг ремен

Нормално никој не сака да се повреди во текот на тренингот, бодибилдинг ремен е есенцијален за оние кои што вежбаат со поголема тежина и сакаат да бидат заштитени.

  1. Стегачи за зглобови/Стегачи за кревање

Стегачите за зглобови се есенцијални доколку имате проблем со зглобовите и не сакате да ризикувате понатамошна повреда.

Стегачите за кревање се идеални за оние што имаат послаб фат и имаат проблеми со држење на теговите при користење на поголема тежина.

 

  1. Добри патики

Ако сте сериозни за вашите кревања, можеби преферирате патики специјално наменети за кревање одколку обични патики, одберете специјални патики за вашите тренинзи и носете ги во вашата торба за теретана.

 

Наш предлог за торба за во теретана, стегачи за кревање, стегачи за зглобови, шејкер и бодибилдинг ремен:

Trec Team Backpack 004 Melange Grey & Black 35 L

LIFTING WRIST STRAPS NARROW

BELT FABRIC DOUBLE BLACK

Power System Wrist Wraps

Trec Shaker 700ml Keep It Real

 

Статиите објавени на hardcoreshop.mk се од информативен карактер и не се приспособени во зависност од индивидуалните потреби. За да употребувате одредена диета или суплементи консултирајте се со вашиот доктор или нутриционист