ПОПУСТ

Tau POWDER 300 gr

790 ден 590 ден

Tau POWDER

БЕЗ ВКУС                       600 дози                       300 g нето тежина

Произведено во Италија

Додаток во исхраната

 

Tau POWDER е додаток во исхраната кој обезбедува 500 mg таурин во дневна доза. Се препорачуваза спортисти и лица кои имаат интензивни физички активности.

 

Yamamoto® Nutrition presents Tau POWDER. Taurine food supplement, suitablefor athletes who perform intense physical activities.