BCAAS | 300 gr

1,190 ден

КОЛИЧЕСТВО ВО ПОРЦИЈА
BCAAS
5 гр
LEUCINE
2.5 гр
BCAA СООДНОС
2:1:1

Best Seller позиција

Бр. 3 на прикажи топ 100

Бр. 1 на Аминокиселини

Категории: Ознаки: