Aminomax 6800 160 Caps

790 ден

ТРЕКНУТРИШН

АМИНОМАКС 6800

БРЗО АПСОРБИРАЧКИ АМИНО КИСЕЛИНИ

Амино киселини и пептиди

ВЕЈ ПРОТЕИН ХИДРОИЗОЛАТ + ТАУРИН + Л-ГЛУТАМИН +  вит. Ц + вит. Б6

Нето содржина: 160 капсули