Acetyl L-CARNITINE 1000mg 60 tablets

990 ден

Acetyl L-CARNITINE

60 капсули                    60 дози             73 g нето тежина

Произведено во Италија

Додаток во исхраната

 

 

Acetyl L-CARNITINE е додаток во исхраната погоден за спортисти. Поризводото обезбедува 1 g ацетил Л-карнитин.