fbpx

Продажни места низ Македонија

HARDCORE SHOP MK Официјална продавница

Адреса: Moша Пијаде бр.1 (наспроти итна медицинска помош)
Стара Чаршија – Битола 

Работно време

 • Понеделник – Петок 10:00 – 20:00
 • Сабота од 10:00 – 17:00
 • Недела: Затворено

Випро Дооел – дистрибутер Хардкор Шоп Охрид

Адреса: Димитар Влахов бр 15 Охрид
 • www.bodybuilding.mk
 • Тел: 077 869 814, 075 211 555

Работно време

 • Понеделник – Сабота 11:00 – 19:00
 • Недела: Затворено

Повер Хаус Нутришн –  дистрибутер Хардкор Шоп Скопје

Адреса: Мајка Тереза 17 (150м подолу од главниот влез на клиника)
Скопје

Web: www.powerhouse.mk
Тел: 078 245 390

Работно време

 • Понеделник – Петок 11:00 – 19:00
 • Сабота од 11:00 – 16:00
 • Недела: Затворено

Пауер Систем Шоп – Дистрибутер Хардкор Шоп Прилеп

Адреса:Кузман Јосифовски 2-1
(До Чапкун бела техника )
 • Тел: 075 793 057

Работно време

 • Понеделник – Петок 11:00 – 18:00
 • Сабота 11:00 – 16:00
 • Недела: Затворено

Ајрон Боди – Дистрибутер Хардкор Шоп Велес

Адреса: Благој Ѓорев бр.80 (Близу Авона)
 • Тел: 077 504 698,
 •          071 272 007

Работно време

 • Понеделник – Петок 11:00 –18:00
 • Сабота 11:00 – 16:00
 • Недела: Затворено

Ханина Фит – Дистрибутер Хардкор Шоп Гостивар

Адреса:Браќа Ѓиноски Бр. 17-3 1230 (под кафе Фантастика)
Гостивар
 • Тел: 077 773 007
 •          077 779 716

Работно време

 • Понеделник – Сабота 12:00 – 19:00
 • Недела: Затворено

Бустер Шоп Кавадарци – Дистрибутер Хардкор Шоп Кавадарци

Адреса: Мито Хаџи Василев 33  под гимназијата
 • Тел: 078 419 059

Работно време

 • Понеделник, Вторник, Четврток и Петок од 09:00 до 13:00 и од 17:00 до 21:00 
 • Среда и Сабота 11:00 – 16:00
 • Недела: Затворено

Енерџи Продавница и Фитнес Центар Прилеп

Адреса: Кире Пајмакоски 16а
 • Тел: 075 208 102

Работно време

 • Понеделник – Петок 09:30 –22:00
 • Недела

Но Лимит Шоп Скопје Сити Мол

Адреса:Сити Мол Скопје

 • Тел: 070 222 769

Работно време

 • Понеделник – Недела 10:00 – 22:00
Сподели:
error: Известување: Содржината е заштитена !!