ПОПУСТ

Iso-FUJI® 2000 gr

5,690 ден 3,890 ден

ISO-FUJI Најсовршениот протеин во светот 

Iso-FUJI® 100% Volac® Quality.
Cross flow ultrafiltered and microfiltered whey protein isolate with digestive enzymes.
NO palm oil,
NO maltodextrin,
NO xanthan gum,
NO carrageenan,
NO erythritol,
NO xylitol and free form amino acids.

 

 

ISO-FUJI додаток во исхраната кој содржи е ултрафилтерен и микрофилтриран протеински излат од сурутка со вкрстен проток, погоден за спортисти кои вршат напорна физичка активност.

Протеините придонесуваат за раст и одржување на мускулната маса. Производот е исто така збогатен со витамин Б6 кој придонесува за намалување на заморот и истоштеноста, и со бромелаин, дигестивен ензим од природен извор. Протеините со сурутка се со висока биолошка вредност и природно содржат амино киселини со разгранет синџир (BCAA).

 

Yamamoto® Nutrition Iso-FUJI® is a dietary supplement with a whey-protein basis isolated by cross-flow ultrafiltration and microfiltration. It is suitable for athletes who engage in strenuous physical activity.