COLLAGEN RENOVER | 350 gr

990 ден

ЈА ОБНОВИВА ЗГЛОБНАТА РСКАВИЦА И ЈА ОДРЖУВА КОЖАТА ЗДРАВА И УБАВА

  • СИЛНИ ЗГЛОБОВИ И УБАВА КОЖА
  • КОМПЛЕКС ЗА РЕГЕНЕРАЦИЈА НА РСКАВИЦАТА
  • ВИСОКО БИОАКТИВНИ КОЛАГЕН ПЕПТИДИ
  • КОЛАГЕН ХИДРОЛИЗАТ+ ВИТАМИН Ц