Клуб Цена
Best Seller

100% Whey 100 900 gr

1,350 ден 1,190 ден

Чист протеин идеален за изградба на

мускулна маса и контрола на телесната тежина

24.3г протеин | 2г јаглехидрати | 0г шекери|0.7г масти | 7г БЦАА

– во 1 порција 30г

Инстант растворливост – Одчичен вкус