Tribusteron 90 15 caps

200 ден

Најдобро продаван Прохормон производ во Европа OLIMP TRIBUSTERON 90 е производ со најголем концетрат на активната состојка сапоини 90%. Содржи воден екстракт на tribulus terestrisa (ѓаволска канџа) којa: -Го подобрува и забрзува зголемување на мускулната маса. -Придонесува до значително намалување на масните наслаги. -Овозможува подобра регенерација на мускулот после тренинг. -Заштитува од вируси,различни воспаленија и болести. -Го потикнува делувањето на имунолошкиот систем -Го намалува нивото на холестерол во крвта

Пиши ни на Facebook
Категории: Ознаки: