ПОПУСТ

SPORT DEFINITION PUMPKICK SHOT – 12 x 80ML=24 дози – Cherry Orange

840 ден 720 ден

  • Лесен за употреба, пред тренинг
  • Ефикасни и безбедни состојки
  • Поддржува видливи добивки и сила на мускулите
  • Нема дополнителни полнила и непотребни состојки
  • Додаток на витамин Б6 и Б12