ПОПУСТ

SAMURAI KATANA SHADOW | 500 gr

1,690 ден 1,390 ден

  • Максимална напумпаност

  • Максимален фокус

  • Неверојатна издржливост

  • Брз мускулен раст

  • Без додаден шекер

Избриши