ПОПУСТ

PROMO: Xtend 432 gr + Arginine Pro 80 tabs

2,880 ден 1,790 ден

👉Xtend 432гр Најдобрата Бцаа во светот
👉Arginin Pro 80 таб Најдобриот Kyowa®️ аргинин
❌Редовна цена 2880мкд
✅Хардкор понуда 1790мкд
👉Брз опоравок висока доза Бцаа
👉Зголемен имунитет висока доза Глутамин
👉Подобрена хидратација со електролити
👉Зголемена напумпаност 1000мг Цитрулин
👉Зголемена напумпаност 2000мг Аргинин
👉Подобрена циркулација и васкуларност
👉Поддршка во период на дефиниција за одржување на подобар тонус и мускулна форма

Избриши
SKU: Недостапно Категории: