ПОПУСТ

PROMO: COLLAGEN RENOVER + FLEX FORMULA

1,980 ден 1,290 ден

➡️Најконцентрираниот Колаген достапен на пазарот + Најмоќната формула на Глукозамин, Ходроитин и Босвела за здрави и цврсти зглобови и лигаменти
❌Редовна цена 1980мкд
✅Хардкор понуда 1290мкд
👉35 мега дози концентриран колаген со висока содржина на биоактивни пептиди
👉Додаток на витамин Ц за максимална искористеност
👉Одлична растворливост о неодолив вкус
👉Мега доза Глукозамин
👉Мега доза Хондроитин
👉Додаток на Босвела и Манган
👉Здрави и рластични зглобови, убава кожа и цврста коса…