ПОПУСТ

PROMO: COLLAGEN BOX | 1400 ден.

2,000 ден 1,400 ден

Редовна цена 2000мкд
Хардкор понуда 1400мкд

💯% чист патентиран Fortigel® течен колаген🇩🇪
*Богат со биоактивни говедски колаген пептиди
*Oдличен извор на Тип I и Тип III колаген
*Екстремно низок процент на масти, шекер и јагленихидрати
*Деликатесен вкус можи да се пие директно од шише
*Без додаток на аспартам и ацесулфам К
Придобивки од Fortigel® течен колаген
Ублажување на болките во зглобовите и сврзните ткива
Поддршка на ‘рскавицата
Промовирање на флексибилност и мобилност
Поддршка на коските и кожата
Поддршка на антиинфламаторните процеси во сврзните ткива