ПОПУСТ

PROMO: 100% Ultra Whey Complex

4,200 ден 2,990 ден

100% Ultra Whey Complex Isolate & Concentrate од најмоќниот бренд Уamamoto Nutrition

-66 порции најквалитетен чист Whey патентирана Volac формула
24гр чист протеин во доза од 30гр !!!
-Брза апсорбција 
-Мега доза Бцаа и Л Глутамин
-Без непотребни додатоци
-Инстант растворливост и незамнлив вкус !!!
-Придонесува за зголемување и одржување на мускулната маса