,

OATEIN MILLIONAIRE CRUNCH

Сподели:
 • Zero/Low Sugar
 • 15g of Protein
 • Gluten-Free
 • Vegan (2 Flavours vegan, 2 flavours vegetarian)
 • Packed with low-GI Oats for all day energy
 • Each box contains 12 x 58g Millionaire Crunch Slice
Бренд:

130 ден1,560 ден

Ако го купите овој производ, ќе заработите 130-1560 Поени во вредност од 13 ден-156 ден!
Ако го купите овој производ, ќе заработите 130-1560 Поени во вредност од 13 ден-156 ден!
Исчисти

Oatein Millioniare Crunch

Cheat, not cheat? Utterly decadent, the Millionaire Crunch is the perfect guilt-free, low-sugar, vegan delight!

A thick layer of rich chocolate over smoooooth caramel, on a pillowy bed of oaty, crunchy protein filled goodness, Our take on the classic Millionaire Shortbread, the Crunch is gluten-free, palm-oil-free and is packed with 15 grams of vegan protein. Oh, and did we mention it’s blummin delicious?

The Crunch is available in four flavours. Salted Caramel and Chocolate Orange are vegan protein bars, while Hazelnut Caramel and Banofee Pie are vegetarian protein bars.

 • Zero/Low Sugar
 • 15g of Protein
 • Gluten-Free
 • Vegan (2 Flavours vegan, 2 flavours vegetarian)
 • Packed with low-GI Oats for all day energy
 • Each box contains 12 x 58g Millionaire Crunch Slice
SKU: Недостапно Категории: ,

Millionaire Crunch – 58g – Salted Caramel – Vegan

Nutritional Information
Typical Values Per 100g Per 58g
Energy 1555Kj

372kcal

903Kj

215kcal

Fat

– of which saturates

18.4g

10.6g

10.6g

6.2g

Carbohydrates

– of which sugars

– of which polyols

36.2g

0.5g

28.8g

21g

0.3g

16.7g

Fibre 4.1g 2.4g
Protein 26g 15.1g
Salt 1g 0.6g

Millionaire Crunch – 58g – Chocolate Orange – Vegan

Nutritional Information
Typical Values Per 100g Per 58g
Energy 1563Kj

373kcal

906Kj

216kcal

Fat

– of which saturates

18.4g

10.7g

10.7g

6.2g

Carbohydrates

– of which sugars

– of which polyols

36.4g

0.5g

28.9g

21.1g

0.3g

16.8g

Fibre 4.1g 2.4g
Protein 26.2g 15.2g
Salt 0.5g 0.3g

Millionaire Crunch – 58g – Hazelnut Caramel – Vegetarian

Nutritional Information
Typical Values Per 100g Per 58g
Energy 1543Kj

368kcal

895Kj

214kcal

Fat

– of which saturates

18.2g

11g

10.6g

6.4g

Carbohydrates

– of which sugars

– of which polyols

38.2g

3.9g

28.7g

22.2g

2.2g

16.7

Fibre 0.6g 0.3g
Protein 26.2g 15.2g
Salt 0.6g 0.4g

 

Millionaire Crunch – 58g – Banoffee Caramel – Vegetarian

Nutritional Information
Typical Values Per 100g Per 58g
Energy 1543Kj

368kcal

895Kj

214kcal

Fat

– of which saturates

18.2g

11g

10.6g

6.4g

Carbohydrates

– of which sugars

– of which polyols

38.2g

3.9g

28.7g

22.2g

2.2g

16.7

Fibre 0.6g 0.3g
Protein 26.2g 15.2g
Salt 0.6g 0.4g
Вкус

Salted Caramel, Hazelnut Caramel, Chocolate Orange, Banoffee Caramel

Пакување

BOX 12x58gr, 58 gr

Предупредувања: Не употребувајте ако сте алергични на било која од додатоците. Немојте да употребувате ако сте бремени или негувате. Не ја надминува препорачаната дневна доза. Додатоците во исхраната не треба да се користат како замена за разновидна и добро балансирана исхрана. Се препорачува урамнотежена исхрана и здрав начин на живот. Чувајте го на суво и ладно место. Да се чува подалеку од мали деца. Заштита од директна сончева светлина и замрзнување.