Sale!

L Carnitine 90 Caps X 1000 Mg

1,090 ден 850 ден

L-CARNITINE

Го поддржува мускулното опоравување

Го зголемува топењето на масти

 L-Carnitine додаток во исхраната. Производот е дизајниран за спортски професионалци и аматери за сите спортски дисциплини, како и за лица на диета.

Пиши ни на Facebook