ПОПУСТ

Gold Standard 900 gr

2,500 ден 1,890 ден

 

78% Протеин по тежина (24гр Протеин во порција од 30,4гр)
Изолати на протеини од сурутка се главните состојки
Микрофракции од Протеин од сурутка и ултра-филтриран концентрат од протеин од сурутка
Преку 4гр Глутамин и Глутаминска киселина по порција.
Повеќе од 5гр од природно настанати БЦАА (Леуцин, Изолеуцин и Валин)по порција
Златен стандард за квалитетен протеин

Избриши

Best Seller позиција

Бр. 11 на прикажи топ 100

Бр. 5 на Протеини

SKU: Недостапно Категории: Ознаки: