Клуб Цена

EXLCUSIVE PROMO: Combat Protein Powder 1814gr + MusclePharm L Glutamine 300gr

4,580 ден 3,090 ден

Хардкор Ексклузивна Промоција !!!
Combat Protein Powder 1814гр еден од топ 5 најпродавани протеини во светот !!! Бленд од 5 видови на на брзо и споро апсорбирачки протеини (Whey Protein Hydro, Whey Isolate, Whey Concentrate, Egg Albumin, Milk Protein Isolate) со 25гр чист протеин во доза и 5,8гр БЦАА…
MusclePharm L Glutamine 300гр 100% чист микронизиран фармацевски глутамин паковање за 60 дневна употреба
Редовна цена на производите 4580 ден
Хардкор цена 3090 ден
Заштеда од 1490 ден

Избриши
SKU: Недостапно Категории: