CREAZ – 20 Caps

250 ден

 • CreaZ 100% безводен креатин патентирана германска форма Креаз 
  – Без Дополнително задржување на вода
  – Без Фаза на полнење
  – Погоден за употреба и во период на дефиниција
  – 30% повисока концентрација од сите останати креатински формули 
  -166 порции во едно паковање
  -Достапен во капсули и прашок