Creatine Monohydrate pwd. 750 g

990 ден

Креатин Монохидрат е еден од најшироко прифатените додатоци во исхраната.

Тој е всушност заслужен за создавањето на креатин фосфат, кој е извор на енергија во ќелиите. Креатинот ги зголемува физичките перформанси при краткотрајни, високо интензивни активности.

Best Seller позиција

Бр. 7 на прикажи топ 100

Бр. 1 на Креатини

Категории: Ознаки: