ПОПУСТ

Combat Protein Powder 4lbs & Bcaa MP 3:1:2 30 servings

4,880 ден 3,090 ден

Хардкор Понуди достапни од 10.08 до 20.08
Бр.2 Combat Protein Powder 4lbs + Bcaa MP 30 Servings
👉5 компонентен премиум бленд комбиниран од брзи, средни и споро разградувачки протеини
👉Висока доза протеини во порција 25гр,
👉Висока доза Бцаа во порција 5,8гр 
👉Ниска содржина на шекер и масти
Редовна цена 4880мкд
😮Хардкор понуда 3090мкд

Избриши