CLA Professional 60 caps

550 ден

– Максимална концентрација на конјугирана линолеичка киселина
– Одржува нормално ниво на здрави масти во крвта
– Обезбедува висок квалитет на лесно сварливи незаситени масни киселини
– Идеален додаток во текот на фазата за дефиниција

Пиши ни на Facebook
Категории: Ознаки: ,

 

Рецензии

There are no reviews yet.

Be the first to review “CLA Professional 60 caps”