Carbonium 1000g – Orange

450 ден

– 3 напредни видови на јагленихидрати
– Формула со комбинирано временско разложување
– Додаток на висока доза Бцаа, Таурин, Електролити
– Овозможува хидратација на телото за време на интензивен тренинг 
– Го забрзива опоравокот на мускулите