ПОПУСТ
High Class *****

Bcaa High Speed 600gr

1,790 ден 1,290 ден

Ултимативен мускулен раст, сила и формула за опоравок !

  • Најдобра растворливост и брзина на апсорбција
  • Леуцин, Изолеуцин и Валин, во 2-1-1 сооднос
  • Највисок квалитет, на суровински материјал
Избриши