X Shock Pre Workout 60ml

10 ден950 ден

НАЈМОКЕН PRE WORKOUT ПРОИЗВОД НА ПАЗАРОТ

МЕГА ДОЗА

БЕТА АЛАНИН, КОФЕИН, ТАУРИН, ГЛУКУРОНОЛАКТОН

2 ПОРЦИИ ВО ЕДНО ШИШЕ

 

Избриши